Як ми з фотомистецтвом знайомились... 

    Обставини і темп життя підштовхують нас до саморозвитку і пізнання довколишнього світу. Сьогодні нам вдалось поєднати приємне з корисним. Після уроків ми майнули на екскурсію до першого та єдиного в Україні МУЗЕЮ ФОТОМИСТЕЦТВА.
    У фойє, де знаходиться постійно діюча експозиція «Проскурівські фотографи кінця ХІХ – початку ХХ ст» та «Старе-нове місто», нас люб'язно зустрів директор музею.
    Наше знайомство з музеєм розпочалось з фоторобіт на яких ми побачили важкі моменти  Революції Гідності. Так ми дізнались про буремні дні творення сьогоденної історії нашої країни.
   
Тут ми почули та змогли почитати про історію створення музею. 
    Велике здивування викликала розповідь про перший фотоапарат та про першу фотографію.
    У музейних вітринах ми побачили колекцію, що налічує понад 3500 експонатів (фотоапарати, об'єктиви, збільшувачі, експонометри та інше приладдя), які ілюструють розвиток фотографії та виробництва фотоапаратів  за період з кінця XIX до кінця XX століття.

     

     У музеї ми побачил постійно діючу виставку старовинного фотообладнання. Почули про шпигунські фотоапарати та як робили таємні фотографії. Продемонстували, як створювались фотографії близько ста років тому. Ми побачили естетику і культуру фотографування.
 

         
 Діти змогли написати відгук про почуте й побачене у книзі відгуків.
Такі поїздки допомагають соціалізації та комунікації. 




Коментарі

ЖУРНАЛ

КОСМІЧНИЙ ВОЯЖ

В ПЕРЕДЧУТТІ КАНІКУЛ

В ШКОЛІ СУМНО НЕ БУВАЄ

ПРО НАШ КЛАС

ЗНАЙОМТЕСЬ - СІЛЬ ТА ЦУКОР

ВЕСНЯНА МОЗАЇКА

ПЕРШІ МИТІ ВЕСНИ