Як ми за Клопотенком смачно готували... 

Дуже хочеться у цей напружений період життя подарувати дітям щонайбільше позитивних емоцій. Найкраще це робити через пізнання і самостійну діяльність.
    Цими вихідними ми взяли участь у проєкті, організованому дитячим фондом ООН(ЮНІСЕФ) та ініціативою з покращення культури харчування Cult Food шеф-кухаря Євгена Клопотенка за підтримки Міністерства освіти України. 
    Професійні кухарі познайомили діток з секретами куховарства та таємницями здорового харчування. Спільне приготування здорового сніданку допомогло відновити відчуття згуртованості, добробуту та стійкості.
    Як приготувати гречку без плити? Шеф-кухарі розповіли, як приготувати коричневу гречку в холодній воді. Виявляється, таку крупу й не потрібно варити. Адже вона вже практично готова – пропарена й підсушена.
    Залийте гречку у глибокій мисці водою, в пропорції 1:2. Зверніть увагу! Якщо у вас є окріп, час приготування – 30 хвилин. За 2 – 3 години гречка вбере воду й буде готова до споживання.
До такої каші можна додати томатний або яблучний сік.
    Смачного!
    Від команди психологів діти та їхні батьки отримали дієві поради щодо психологічного розвантаження  та відновлення психологічного комфорту.
   Діти навчили шеф-кухарів дуже швидко чистити яйця. Для того, щоб естетично почистити яйце, варто використати чайну ложку. З її допомогою акуратно  розбивши яйце з одного кінця, необхідно засунути ложку під шкарлупу  і таким чином відділити варене яйце від оболонки.
    Спробуйте і ви.
Тільки разом ми здолаємо усі життєві негаразди!

Коментарі

ЖУРНАЛ

КОСМІЧНИЙ ВОЯЖ

В ПЕРЕДЧУТТІ КАНІКУЛ

В ШКОЛІ СУМНО НЕ БУВАЄ

ПРО НАШ КЛАС

ЗНАЙОМТЕСЬ - СІЛЬ ТА ЦУКОР

ВЕСНЯНА МОЗАЇКА

ПЕРШІ МИТІ ВЕСНИ